så det kan bli

Jag har semester men blir ändå inte så mycket vettig uppdatering. Inte av någon speciell orsak, tar mig liksom aldrig för bara, och har inte varit sugen.
Men idag var den första dagen fylld med det jag längtat efter så mycket, ingenting-tid.
Började dagen med äta frukost, virka och titta på film i sängen, det var en prövning för simultanförmågan. Sen gick jag på promenad med Tessie, lagade mat och tittade på lite mer film.
Jag har varit duktig och kollat upp saker till Berlinresan, planerat lite packning och lite allt möjligt. Sen, lite från ingenstans så kom de där små tranorna på bilderna ovan till.  Och det var väl ungefär idag (fast jag gick såklart ut med Tessie fler gånger). Det är synd att dagar är så korta..

jag orkar inte andras totala inkompetens.

sitter på tele2:s hemsida sen klockan fem i tolv och försöker beställa en iphone.
sidan var nere från typ kvart över tolv tills typ nu, men även om de str att allt ska funka nu så verkar de inte ha fixat det, det är helt omöjligt, man kommer ingenstans. jag orkar inte, blir så sjukt frustrerad. de idioterna borde fan skänka skadestånd för att ha hållit mig uppe så läge utan att jag ens kunde skylla mig själv för att jag inte fick nått. deras fel allt i hopa. spöstraff.

inget SPECIELLLLTTT

sitter och tittar på klockan stup i kvarten, ska beställa iphone 4 i natt tänkte jag. fick ett infall och gjorde ett mönster ochså. inte så jag egentligen, jag brukar ha en förmåga att tillägga lite död i allt som blir puttinuttigt. men men. många timmar kvarrrrrr

I'm back

har varit några dagar på landet och hann liksom inte med något avsked här på bloggen. man jag är inte död, mår faktiskt ganska bra, förutom att jag kommit hem till ett kaos. men det är ju mysigt det också..
nu sitter jag i telefon till tele2 kundservice, måste se om det går att fixa så jag kan köpa en iphone i natt. har suttit i 40 min nu, jag gissar att det år fler som tänker som jag.

okej, det sista om jackor .. för dagen.

men åh vad jag inte vet vad jag ska göra. köpa en nu? de kommer ju ta slut. vänta till london och berlin? ja.. men jag vågar inte och MÅSTE ha en iphone 4 OCKSÅ.
jag är en sån prylnörd. konsumtionsnörd. herregud, vem är jag?

förresten

tror att jag kanske måste köpa den här ..


känner att det mesta kanske har handlat om att köpa och köpa och ungefär köpa på senaste, men .. jag gillare. att köpa alltså.

katter som är rädda för vatten

'
gick en promenad i regnet idag och hittade en kisse som gömde sig i en buske. på riktigt. fin tyckte jag.

brofestivalen

en kompis lillasyster fyllde 18 igår och de ställde till med en hemmagjord festival på tomten. väldigt välgjord och vi hade mys.
hade ingen kamera så blev mobilkameran för att dokumentera.
men är fortfarande imponerad, vi fick festivalband, program, flera band spelade och de hade matstånd. helt galet.

vart tar alla dagar vägen?

bilder från acnestudios

märker inte av att tiden går. lite bra med tanke på att semestern närmar sig med allt större steg. men det känns lite som att sommaren redan är över .. men antagligen bara för att det inte var stekhett i helgen, eller i dag. kanske? eller?
men hur som helst så kommer det ändå vara höst innan man märkt nått, som vanligt.
men tänk om den här jackan från acne typ hade funnits tillgänglig (vad är grejen med det?), och tänk om den inte hade kostat så som den gör.. då hade den antagligen förgyllt min höst. men, jag får väl hitta på nått annat..

mitt nya nattlinne

hejsan, det här är mitt nya nattlinne.
nu är det mammas 50-årsfest. har inte riktigt tid med nånting.

min bror har en koltrast på bröstet och min morfar kommer tillbaka som en kråka

pandora

wowowowww

det händer så mycket hela tiden. jag är så dålig på att hänga med själv så blir ännu svårare att uppdatera. jag är så väldigt sugen på spets. nästan så jag skulle kunna äta upp det.
och så var det med det. (jag orkar egentligen inte med det här just nu. SOOOVVAA nu)

jag är definitivt salongsberusad

och sitter och nätshoppar, tydligen.
beställde just dessa för 1500kr. oops ..

bilder från igår.


hade för en gångs skull med mig kameran. fin kväll, god absint.

alltid något

jag kommer tydligt ihåg hur mamma alltid beklagade sig när jag var liten att "det var alltid något", (att beklaga sig över)
varje månad var det alltid något som behövdes betalas, alltid något som kom i vägen, något som behövdes göras och alltid något som inte gick ihop med planeringen.
Jag vet verkligen vad hon menade.
Igår på jobbet var en mardröm, tillexempel.
Det var så mycket som behövdes göras och så lite personal. Varje gång man kände att man började närma sig något sorts normalt tillstånd så dök det upp något annat.
Samma sak när man kom hem, eller i livet rent allmänt ..
Det är så mycket man ska göra så det tar aldrig slut, det går aldrig att räcka till.
Man ska vara social, ha ensamtid, jobba, ta hand om sig själv, njuta, träna, blogga, shoppa, vara lycklig, omtänksam, ta hand om sitt förhållande och dessutom tänka på framtiden.
Jag har försökt att fokusera på att ta hand om mig själv och framtiden och låta det andra flyta på, men det tar ändå inte slut.
det är naglar, hår, hud, fötter,läppar, bryn, behåring och inte minst formen. och när man väl står där i duschen och ska raka sina ben så ska man tänka på att ta det försiktigt vid hälsenorna för att inte göra sig illa. först går bra utan att skära sig, men tro fan att man skär sig vid knäna i stället. alltid ska det vara något.
det fick mig att inse, fuck it. så jag sket i mig själv och framtiden och gick på grillfest hos Moa i stället.


denna dag har jag storstädat och avslutat med skumpa. så det dåliga formulerandet skyller jag på att jag ser dubbelt. hejs!

guess who


har skrivit cv och tänkte lägga in en bild också .. vad tror ni om den här?


eh he ..

kollar på twilight och blev helt deppig

var bara tvungen att ta en paus för att undvika att gå ner mig helt.. ehe ..eh ...

chillar hemma

dör över bilden. fint.
tog beslutet att inte åka på grillfest idag. känns som ett bra beslut. börjar 7 imorn också.
jag tror jag skulle kunna vara lite sådär kreativ idag. men jag är så trötttttt

eheee bloggdesignen då dåå

har ett väldigt irriterande problem med designen här på bloggen, och har just suttit och pratat med Alicia i telefonen i typ en och halv timme varav jag ältade problemet i minst en 45 minuter och vi kom inte på någon lösning. tydligen så ser vissa, Alicia en av dem, inte upplägget som det är tänkt.
jag ser min blogg så som ovan (om jag zoomar ut) men för andra så har bilderna som är länkar ramar?
nån som har en lösning?
har rensat ut ordet "border" ur samtliga olika sidor i både kodmall och stilmall. ger. inget. resultat. vill. ge. upp. men. kan. inte.
kan inte alla bara använda mac?

när jag inte uppdaterar


kanske jag köper en ny klänning på beyond retrohänger med de här människorna och går på bio


hittar mitt framtida hem


lagar sån där hemlagad mat som jag längtat efter..

så nu vet ni vad jag kanske sysslar med. hej då

wiie


jag läste något obehagligt och magen liksom knöt sig, men jag kommer inte ihåg vad det var.

nu håller jag på att somna

hello stranger

ska träffa alicia snart och göra vad vi känner för, senare ska vi träffa cissi och gå på bio. så var det med det. hej då-

hej

alicias foto


för att det har varit så fint väder och för att jag har haft fullt upp i helgen och för att jag jobbat så mycket annars så har bloggen uppenbarligen fått lida. Men jag hoppas ändå att ingen dött utan uppdatering och kanske gått ut i solen i stället.
livet går bra. har haft en som det känns minisemester hos alicia som (kors i taket) är ensam hemma.
vi har gjort massor av saker i Dumbledores ära och det känns som att jag varit borta en vecka, på ett bra sätt.
och för att jag var så full i fredags (tydligen) och bakis på lördagen så glömde jag kameran hemma. sån är jag.
(men ska bättra mig när jag så småningom får tid över)

nu ska jag äta upp mina jordgubabr i glass innan all glass är smält. och titta på sex and the city. såklart. hejsssssssss

vad hände?


sitter i sängen och kom fram till att det skulle varoit fint att ha haft hårboll här nu.. ibland kan jag sakna den där katten.

Mycket har hänt känns det som. idag fick jag ta ett årsavgörande beslut, om jag skulle gå konstskola i höst eller inte. men jag tackade nej och sparade därmed 47.000 kr. var och såg sex & the city med david igår. den var så dålig att jag knappt kunde titta. har köpt knivar till min syster i present för en halv förmögenhet känns det som, och låtit bli att städa hemma (och jobbat hela veckan) ..
så nu sitter jag här och dricker te i ett kaos och tänkte kolla avsnitt på första säsongen av sex&the city för att läka de själsliga såren som uppstod igår .. imorn är det fredag, hej då.

bara för att vi vill finnas till

RSS 2.0