maskerad

ska fira nadja imorn, sen blir det maskerad. jag ska vara hip hopare, går sådär.. hoppas ingen skrattar åt mitt taffliga försök, haha
står i kläderna jag tänk ha och tittar mig själv i spegeln. får lite identitetskris, vem är jag, liksom? hah



lever fläck, förresten?
(alltid sommar i hässelby)

blir inge vettigt.



sitter och damp redigerar i ps. ganska kul men ett otroligt slöseri med tid.



har för övrigt kommit på en till tatuering jag vill göra. en liten fågel. i svart, på sidan av bröstet. och en liten text under, "du har en fågel på dig". hahah, skulle va så jävla najs.

men det var inte heller det jag skulle göra..
ska nog ta en whiskey och försöka somna istället.

vill ha, kanske köper

men svart eller grå?
svarta är ju typ snyggare, men den grå har ju sina fördelar.

hårt hår

tänk om man skulle lyckas bära upp dendär frisyren. hårt.
måste klippa mig. helst färga också. men inte sådär. jag skulle se ut som en mupp.
fortfarande halvsugen på sidecut, men det blire nog inget av heller..

one day you're gonna wake up dead

har varit en sjukt busy helg. har tränat idag igen, funderar på om det kanske är något man bör göra till en vana? men vill ha nån man kan träna med, för pass är nog inte min grej, och inte lika skoj att lyfta skrot ensam. men cissi har ju sats kort och det är ju så dyrt!

lön imorn! helt sjukt känns det. som att värsta bubblan spräcks, har haft så sjukt lite pengar den hr månaden. har iof inte spenderat mindre, men därför har sparkontot tagit stryk och jag har haft dåligt samvete.
nu ska här köpas!

att vara vuxen

den här dagen har varit ganska märklig. jag har glömt självklara saker hela dagen, och saker som "hur länge lever en krokodil, och hur fort växer den?" har gått runt i huvudet och gjort mig smärre förvirrad.
Delade mina tankar med lite kollegor och de undrade lite förvirrat om jag hade en krokodil i badkaret jag oroade mig för. Hoppas inte att de ringer djurskyddsföreningen.
annars så har jag varit väldigt duktig och tackat nej till två erbjudanden om öl. tänkte att nångång kanske man ska sova, och börjar ju trots allt sju i morgon bitti.
vuxet av mig, inte sant?

gym igår och förnuft idag, det där med ett sunt leverne kanske är något för mig ändå?
nu går jag kanske till brorsan och kollar idol.

aktiv carolina går utanför dörren

ute i vinterland. är det inte lite konstig syn med gröna blad på träden och snö? drar slutsatsen att jorden börjar närma sig sin undergång..

god morgonnnnn



den här satt jag och målade till klockan halv sex i morse. sen fick jag en smärre hjärtattack när jag tittade på klockan (och ut genom fönstret) och ställde fem alarm på kl. 10.
tränade på gym igår också, sjukt kul, hur länge sen sist var inte det? typ 5 år. träningsvärken kunde iof varit värre, får pressa mer nästa gång.

en känsla som inte går att sätta i ord. en sån som är mest jobbig, men ändå rätt skön

vill bara ha sommar, leva livet, låta dagarna gå på i ett evigt kaos och skratta och gråta igenom allt. men jag sitter hemma och är äckligt rastlös och längtar till något jag inte riktigt vet vad det är.

FY FAN

sitter i min säng och käkar bullar. har urinvägsinfektion och är sjukt rastlös. kan knappt leva just nu, för det gör så ont.

mmmm.. söndag

idag är en sån dag då man
  • inte orkar duscha för att det är kallt i badrummet.
  • tycker att frukost är det tråkigaste som finns
  • sitter och är kissnödig i över en timme för att man aldrig kommer iväg till toaletten.
  • inte kan förmå sig att byta toalettrulle.
  • sitter och uppdaterar facebooks startsida om och om igen, utan att inse vad man håller på med.
  • lyssnar på musik som man aldrig hört och sjunger med.
  • åker iväg och gör saker som man kanske inte borde.
en ganska vanlig dag i mitt liv, helt enkelt. haha
hejdå.

05.02



har seriöst åkt nattbuss i över en timme, när hände det sist liksom? satt med sju sovande pojkar i kring mig och kände mig fett tung som inte satt och däckade. allt är verkligen energidryckens förtjänst, helt sjukt vad jag är såld på den. jag är verkligen tjejen som jobbade och var ute igår, gick upp vid tjugo över nio i morse, stressade åter till jobbet, jobbade hela dagen för att sen åka direkt till cissi och börja igen. allt på endast 2 power king. tung, visst?
sen (nu) får jag dessutom för mig att jag ska titta på weeds, mailar med en tatuerare och bestämmer datum för tatuering och gör en skev bild i photoshop där mitt ben ser ut som något omänskligt och bokstäverna är pixliga. haha, förbryllas lite över hur störd jag är. kanske har något med de antal drinkar jag druckit i kväll, eller så är allt bussens fel. hybris av att vara den enda vaken bland alla coola kids? borde tagit en taxi.


ikväll var i vilket fall väldigt trevligt. körde "jag har aldrig" i sann teenage-anda. men med en man i sällskapet för en gångs skull, en erfarenhet. (Julius kom hem och verkade vara aningen rund om fötterna, men rolig)

imorn ska jag duscha och försöka bli normal. om jag känner för det, det är ju ganska tråkigt.
fortsättning följer ..

vad hände med sommaren?

va va va?
moa hade som status på facebook att det snöade på hennes dagliga cykeltur. INTE OKEJ

inte ännu en photo booth bild.

blev en från berlin i stället, eftersom jag inte rört kameran på länge.. tog bara en random, i tunneln i närheten av eberwaldestrasse. jag gillar eberwaldestrasse.


blir kanske en busy helg. imorn jobbar jag, (börjar 8, borde verkligen sova nu) sen personalfest. jobba från 10 på lördag, sen åka direkt till cissi efter jobbet och ha middag. känns hoppfullt, me like.

annars har jag tänkt ganska mkt på det här med att resa. känns som att det skulle kunna vara något för mig. att sova också kanske. ska försöka se hur det går med den saken nu.

woho

är så äckligt trött. woho

lite av dagens slutsatser:

  • marc har dåligt inflytande på mig. lista är påbörjad.
  • vill ha en man som är snygg, stark men inte biffig, gillar att fota (mig), kreativ, har humor och är fin. han får gärna vara robert pattinson.
  • kladdkaka utan ägg och bakpulver smakar faktiskt gott.
  • mina "klasskamrater" är trevliga.
  • jag är dum.
  • ett mynt skulle vara en fin tatuering.
  • photo booth bilder är väldigt bekvämt.
  • alicia ska fota mig. (hon har ingen vild, omoralisk och snygg man att fota, och jag ingen vild, omoralisk och snygg man som fotar mig, vi tar det närmaste vi har)
  • pengar är ett svårt begrepp. ett stort problem rent teoretiskt.
  • kameror är opraktiskt tunga.
  • sjukt alternativt med en sidecut.
  • jag har gått och blivit halvt alternativ. blir nog för mkt med en sidecut.
  • svårt jobbigt att plocka fram en symaskin.
  • listor är dagens grej.

pengar

vad är pengar?

om man ska fråga chans på någon, vad ska man fråga då?

sitter och snackar skit (bakat smörddrypande chokladkaka med kolakaraktär, utan ägg och bakpulver, räknar tjejmatte (bara 17% med pattinson D:, alicia fick 14% med rupert, men desto mer med hennes riktiga span) och lyssnar på massor av musik) med alicia. hittade studentmössan. jättefläckig, för övrigt.


you've gotta shake, rattle and roll, ahaa

tröstshoppa och ta livet av sig



tröstshoppade som planerat idag. kom hem med en ny mössa, kjol, bh, trosor, byxa, t-shirt, klänning och en stickad tröja. blev nöjd. träffade cissi också, alltid trevligt.

något inte lika trevligt var självmordet på internet. helt sjukt, kan inte fatta att det hänt. vet inte varför men blev sjukt illa berörd. eller, kanske inte så konstigt iof. men läste tråden och grät. stackars kille. och ingen ringer polisen i tid, för det är så vanligt att folk gör sånt men inte slutför det så ingen tog det seriöst. herregud, nu är verkligen ett berättigat tillfälle att fråga sig var världen är på väg.

förlåt men ..

så sjukt deppigt med höst


tror jag kanske måste tröstshoppa upp mina sparpengar imorn.

tatueringar och funderingar



trodde jag kommit på vad jag ville tatuera förut.
kom på under en fika med cissi på string att en väckarklocka i nacken var så himla jag. sen träffade jag Alicia som sa att hon hade sagt att hon sett en snubbe med massa fula tatueringar, varav en var en väckarklocka på huvudet. jag hade sagt att det lät fett coolt. sen uppenbarligen förträngt det och kommit på det två dagar senare i tron om att det var min idé. typsikt.
ville inte erkänna det först, men det var liksom inte lika kul idé då längre.
konstigt hur vi människor fungerar.


sen kom jag med en ny idé, mkt mer jag. så nu känns det bättre. jag ska självklart ha en glödlampa i nacken (nånstans). mkt bra, mkt jag. då har man alltid en idé på lager.
så om någon har sagt något om en tatuering om en glödlampa till mig nångång så var snäll att inte dela med er av det, jag är för nöjd för att bli besviken. har hittat en tatuerare jag vill ska göra den också.. ska bara få tag på honom. wiie

vore det ok?




vore det ok att gå ut i linne utan bh under? har varit sugen skitlänge, men vatte tusan vad det skulle ge för signaler.
man kanske måste hamna på värsta modefesten för att folk ska förstå grejen?


bild från wranglers lookbook

sånt där med kläder

bild från knightcat

de som känner mig vet antagligen att det där men kläder är något jag gillar. nu på senaste har jag i stort sett varit pank, och det har varit ganska mkt ta vad man har och inte så inspirerat.
har börjat försöka rensa garderoben och hittar alltid massor av saker som jag helt plötsligt är skitsnygga och ine vill göra mig av med, men sen när jag ska klä på mig blir allt likadant ändå.
har liksom ingen slutpoäng mer än att jag ska ta tag i det där. och att orangerött nagellack och läppstift var fint till grönt. bra.

05.34



och förlåt för alla crapy photo booth bilder. men klockan är 05.35 nu, vet inte riktigt varför jag ursäktar mig.

tisdags var ingen dag då jag skulle fixa allt.


men det var en dag att tänka över livet och allt såntdär djupt som man liksom är tvungen till ibland.


känns som allt händer just nu och har typ hundra järn i elden men ändå inget. men har iaf kommit på idéer till tavlor, (hur det nu ska gå att försöka måla seriöst), brickor som jag styrt så att det kan gå att genomföra, har ringt min far (kors i taket), sökt jobb och är en allmänt upptagen och viktig människa. känns bra.
men kunde kanske väntat med att fucka upp bloggen tills jag har tid att fixa den. men det är ju faktiskt bara en blogg.
så ta er, igår var en helt störd dag, ska försöka hitta mitt förstånd samtidigt som jag kanske faktiskt städar lite? låter bra? JA

jag har bestämt mig

den här bloggen ska bli pepp. om jag så måste skaffa mig ett alterego.


nått insane foto på mig kanske till att börja med? vi tar det imorn. då ska jag lösa saker. mitt liv, tillexempel.



GOD NATT

WOW

allting blev ju t.o.m sämre än förut. hata.

varför ska allt vara så svårt?

varför går min tillvaro upp och ner? varför gör jag inget av det jag vet att jag måste göra? varför lyssnar jag aldrig på mig själv? varför känns jag lite som en främling? varför försvann bara sommaren? varför vet jag inte vad jag håller på med eller vad jag vill? varför ska jag jobba imorn? varför är jag en sån efterbliven människa ibland? varför känns det som att mina inälvor flyter runt i mig? varför har jag förändrats och vem har jag blivit? vad ska jag göra med mig själv?

ehe, vad tycks?

de är helt insane, nästan som på låtsas.
det som är kanske lite mer sjukt är att de verkar sköna att gå i hittills. fast man ser ju lite overklig ut..

bara för att vi vill finnas till

RSS 2.0