bättre sent än aldrig, så att sägabokade Londonresa igår.
nästa vecka åker vi ..

hej jag heter carolina och tror att jag fortfarande har semester

börjar 8 i morgon och klockan är 02.17. bra där.
men jag är lugn. jag lär ju inte dö på grund av lite sömnbrist? nej. och världen går nog inte under heller.

kanske, kanske inte

funderar på att köpa dom här idag.
men inte slösa, det skaman inte göra.
hej då, puss

första dagen på resten av ditt livAtt komma tillbaka till jobbet upplevdes med blandade känslor.. Höll på att få panikattack på vägen dit, men dagen gick faktiskt väldigt fort.. och kändes lite som att semestern aldrig hänt (mindre kul)

har börjat planera london lite mer. känns inte lika surrealistiskt längre, vilket är bra, antar jag?
Helgen var för övrigt jättetrevlig, fastän David hade rymt till dalarna. Vet inte om jag nämnt det? mycket värdefull information idag.

Nu hade jag tänkt mig något (några?) avsnitt av sex and the city, efter det lite liftarens guide och sen borde jag vara redo att sova. Så god natttttttt, pusss

höst och allt vad det innebär

Judarna är något på spåren.
Nyår borde väl kanske vara nystarten rent logiskt, men jag tror minsann inte att jag är ensam när jag säger att hösten känns så mycket fräschare och så mycket mer av en ny början.
Kanske för att vintern runt nyår är så tråkig, eller kanske ännu troligare för att vi efter värmen och semestern i augusti måste hitta på något för att inte tappa hoppet och dö av tristess bland alla återvändande trivialiteter.
Judarna har lagt nyår där den behövdes som mest.
om jag helt enkelt skulle kunna vifta på trollstaven och skänka lite förändring till mitt eget liv så skulle jag:
  • flytta till egen lägenhet och inreda med stor garderob och ett fint och bekvämt skrivbord. Det skulle finnas stora tunna glas att dricka ur, fina plåtburkar som inte blev dammiga och fina tavlor på väggarna.
  • Byta arbete. Där jag kunde gå runt i fina kläder och känna mig behövd och uppskattad. Självklart med väldigt korta dagar och väldigt mycket betalt.
  • Börja måla mer. Skulle måla så jag kunde ställa ut och sälja en tavla då och då. Skulle ju inte kännas lika krångligt om man bodde själv och kunde ha penslar och målarfärg i skafferiet, redo att användas.
  • Jag skulle gå ut mer. Träffa vänner och annat folk. Dricka cocktails och småprata till de stänger och sen ta tuben hem. Bara dricka goda saker och aldrig bli för full. Dissa högljudda ställen där man inte hör vad nån säger.
  • Resa oftare. En helg här, en där, fota och se saker. Lära mig om olika kulturer, lära mig lite språk och träffa människor.
  • Sist men inte minst så skulle jag köpa så mycket fina kläder. Kläder för alla väder och alla tillfällen. Saker man inte behöver klä upp utan som liksom är snygga och gör en snygg bara de åker på. Olika kappor i fina färger, en varm stor fårskinnsjacka, sköna boots och riktigt fina baskläder. Kanske till och med något glittrigt.

Ja, jag är kanske inte så lätt att tillfredsställa och det blev väl kanske i ärlighetens namn mer än lista över mitt liv än just den här hösten .. Men som sagt, om jag bara hade haft en trollstav.

Nu ska jag sova, jobbar imorn ..

hej igen

så här är det, jag är försoffad. allt jag gör är att virka, kolla film, läsa bloggar och träffa nån människa lite då och då.
det är ungefär allt det jag saknat när jag inte hade tid till något, för si sådär fyra veckor sen. och nu när jag är mitt uppe i det så måste jag medge att det kanske inte riktigt är allt jag förväntade mig.
det är inte själva sysslorna som är ostimulerande, mer känslan som slår mig när dagen passerat och jag inte kan sätta fingret på en enda sak jag uträttat eller åstadkommit.

hur som helst, så är den här tiden slut.
på måndag är det jag som går till hemköp igen.
(om inte, mot förmodan, jag skulle börja arbeta på vagabond och mina tider på hemköp skulle ordna sig och allt annat skulle fixa sig genom att ängeln Gabriel nedstiger till vårat ödmjuka vattenklot vi kallar jorden, ungefär)

var duktig och sökte ett jobb idag

så kände att jag kanske förtjänade ett par nya byxor ..

en söndag som alla andraHar varit duktig och skrivit lite personligt brev och sånt som behövs när man ska söka nytt jobb och gått igenom lite av bilderna från berlin (vill tillbaka, såklart).
Alla håller på och frågar om jag börjar jobbet imorn, så är nästan lite osäker på att det är en vecka till med semester.. måste typ kolla.

ni anar inte vad jag är sugen på eget

random pics, sorry

Har varit hos Jacqueline och druckit ett par glas vin, och alla liksom åkte hem till sitt eget. Här bor jag i mitt föräldrahem som jag inte alls trivs särskilt bra med egentligen.. Kanske dags att börja leta bostad.

chillar galet med jackie


jackie och jag hinkar och chillar soft

pust
Nu har jag tagit det enorma steget att laddat in bilderna från Berlin till datorn och jag känner mig lite mentalt utmattad. David tjatar om att jag ska lägga upp bilder på facebook, men det är strax över 300st och jag vet inte riktigt var jag ska börja.
Att bara se bilderna gör mig typ virrig. Fem dagar är väl egentligen inte så mycket men kändes som längre och jag blev liksom så hemma där att det känns konstigt att de där byggnaderna på bilderna inte finns utanför fönstret.
För att inte tala om att allt är så mycket dyrare här, och folk sitter inte utanför kiosker och dricker öl och spelar spel, ingen öl i kiosken på hörnet och ingen croissant till frukost.

Lite tomt, med andra ord.

ja jag är hemma

resan har varit jättebra.
konstigt att vara i Sverige.
konstigt att prata svenska.
känns som att det inte är meningen att det är här jag ska bo.
återkommer när jag fått grepp om tillvaron.

hej dåär väldigt oorganiserad, antagligen efter om jag skulle ha ett tidsschema och aningen för lite koll över huvud taget, men jag hoppas att jag klarar mig i alla fall.
Är aningen nervös för att väskan är för tung och för det här med att åka nattbuss till flygbussen och sen flyg. mycket som kan gå fel och bli försenat. Inte minst nattbussen som har en förmåga att låta bli att dyka upp ibland. får bara hoppas att det flyter på bra..

Men hur som helst, ha det så bra så länge så hörs vi på tisdag (kanske) och om vi har tur så har jag massa fina bilder och äckligt underbara minnen att dela med mig av. puss.PS. Glömde säga, jag drev bara om glasögonen i förra inlägget. Drar fortfarande runt med mina mesglajer som vanligt, ehe .. DS.


sitter och chillar i mina nya glajer

är det något fel när allt man vill inkluderar pengar?

bara för att vi vill finnas till

RSS 2.0